LOGGA IN MED DITT E-HANDELSKONTO{{serverResponse}}
{{ forgotEmailMessage }}
GLÖMT LÖSENORD

Butiksinfo

 • {{ storeInformation.Address }}
 • {{ storeInformation.ZipCode }} {{ storeInformation.City }}
 • Visa på karta

Öppettider

 • Vardagar: {{ storeInformation.HoursWeekDay }}
 • Lördag: {{ storeInformation.HoursSaturday }}
 • Söndag: {{ storeInformation.HoursSunday }}
 • Mer information och event!
Avvikande:

Kontakt

 • {{ storeInformation.Mobile }}
 • {{ storeInformation.Phone }}
 • {{ storeInformation.Fax }}
 • {{ storeInformation.Email }}

Stort TACK & Trevlig Sommar!

Ja, det har varit ett annorlunda och utmanande år. Temat på vår konferens i januari handlade om ”Det glada 20-talet”. Bara 6 veckor senare så stod vi inför en humanitär kris och en mycket oviss framtid. Corona har vänt upp och ner på tillvaron för oss alla och tyvärr har det skördat allt för många offer.

30 juni 2020
Dela:

Nu inför semestern så börjar ändå vardagen att blir allt mer ”normal”, även om faran givetvis inte är över. Vi på Würth väljer att se framåt, samtidigt som vi fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi har köpt hem massor av ”sjukvårdsartiklar” för att ha beredskap framåt och vi använder själva dom vanligaste produkterna för att skydda våra anställda, kunder och omgivning.  

 

Vi har anpassat och förstärkt våra säljkanaler utifrån kunders önskemål. Det gäller inte minst vår e-handel men också våra butiker, innesälj, kundsupport och vår säljkår. Valfriheten är stor och vi ska göra allt vi kan för att du som kund ska känna dig trygg i kontakterna med oss oavsett vart du vänder dig.

 

Första halvåret är snart till ända och jag vill tacka dig som kund för ditt förtroende och för ett gott samarbete. Jag är stolt över hur vi har hanterat krisen. Vi har ett konstaterat sjukvårdsfall i mars på ca 500 anställda. Personen mår idag bra. Vi har haft en stor kundtillströmning under året och har nu nått en ny milstolpe i och med 30 000 kunder

 

Vi har inte tappat någon omsättning jämfört med 2019 och vi fortsätter att vara offensiva. Vi kommer förstärka organisationen under andra halvan för att kunna fortsätta att ge dig bästa tänkbara service även framåt. En del i detta handlar om nya butiksetableringar i Eskilstuna och Borås. En annan del handlar om vår nya Kundklubb, lanseringen av vår nya APP, nya ORSY lösningar och fler produkter.

 

Alla våra butiker kommer att vara öppna under sommaren och vi bjuder på glass. I våra butiker så hittar du mängder av fina erbjudanden och du kan klämma och känna på våra produktnyheter. Som vanligt så hittar du allt även på wurth.se, eller varför inte prova vår nya APP och du är givetvis välkommen att ringa till vår kundsupport på 019-35 10 30.

 

Stort TACK - tillönskar dig en varm och skön sommar!

Torbjörn - VD Würth Svenska