LOGGA IN MED DITT E-HANDELSKONTO{{serverResponse}}
{{ forgotEmailMessage }}
GLÖMT LÖSENORD

Butiksinfo

 • {{ storeInformation.Address }}
 • {{ storeInformation.ZipCode }} {{ storeInformation.City }}
 • Visa på karta

Öppettider

 • Vardagar: {{ storeInformation.HoursWeekDay }}
 • Lördag: {{ storeInformation.HoursSaturday }}
 • Söndag: {{ storeInformation.HoursSunday }}
 • Mer information och event!
Avvikande:

Kontakt

 • {{ storeInformation.Mobile }}
 • {{ storeInformation.Phone }}
 • {{ storeInformation.Fax }}
 • {{ storeInformation.Email }}
Toggle navigation Meny - Logistik för dig
logistik_2000x750.jpg

Logistik för dig

För många företag innebär logistik planering, beställning, transport och påfyllning av förbrukningsmaterial. Något som ska fungera smidigt och effektivt, men sällan är helt enkelt.

För oss på Würth handlar det om mer än så. En komplett och effektiv service tar er genom hela processen. Att möta era förväntningar på alla tänkbara sätt - att leverera. Vi ger våra kunder rätt produkter, i rätt tid, till rätt plats. Vi hjälper dig med allt från orderläggning till leverans och uppackning av varor. 

Med våra kundnära logistiklösningar är det du som väljer. Vi ser till att du har rätt förbrukningsmaterial på rätt plats, precis när du behöver det. Med timing och ordning och reda är det lätt att vara effektiv – och spara pengar. Vi garanterar dig en leveranssäkerhet på över 98 %.  


Kundnära

Hos Würth är varje del av logistikprocessen lika viktig. Våra engagerade säljare är din personliga kontakt i alla led - från order till uppackning. Vårt lager levererar rätt produkt i rätt kvantitet, i rätt tid och till rätt plats. Passar det dig bättre att handla i någon av våra butiker eller i vår webbshop så ser vi fortfarande till att processen optimerar dina inköp av förbrukningsmaterial. Allt för att du ska slippa planera och fundera. Det är kundnära logistik - Würth levererar.

Intresserad av att veta mer?


Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Hjärtat i vår verksamhet

Välkommen till vårt toppmoderna huvudlager i Örebro med 14 000 artiklar. Varje dag läggs 1000 ordrar via våra säljare, butiker och vår e-handel.

Würth levererar

Vi erbjuder dig flera olika leveransalternativ. Du kan från fall till fall bestämma om det är bråttom eller om du kan vänta någon dag extra, allt för att passa dina specifika behov.

Omgående

1_2000x1200.jpg

ORSY Hyllsystem

Servicekonceptet som förutom hyllsystem och annan förvaring bygger på samarbetsavtal, besök från säljare och fastställande av min/max-lager för förbrukningsmaterial.

Omgående

2_2000x1200.jpg

ORSYtainer - containerlösning

Specialinredd container för byggarbetsplatser som förses med förbrukningsmaterial och produkter för varje byggfas, i rätt mängd och vid rätt tidpunkt.

Omgående

3_2000x1200.jpg

ORSYsmart - mobil vagn

Lösningen för dig som t.ex. arbetar på en arbetsplats i ett bygg- eller installationsprojekt. Med ORSYsmart kan du på ett enkelt sätt transportera ditt förbrukningsmaterial mellan våningsplanen.


Omgående

4_2000x1200.jpg

Bilinredningar

En lösning som riktar sig till den ambulerande hantverkaren. Med Würth Bilinredningar får du ordning och reda i din servicebil. Du får kontroll över ditt förbrukningsmaterial och har det samtidigt lättillgängligt.

5-60 minuter

5_2000x1200.jpg

Butiker

Vår rikstäckande butikskedja ökar närheten och servicen till våra kunder. Här får du råd och hjälp att hitta rätt i vårt breda produktsortiment. Du kan även beställa på wurth.se och hämta din order i valfri butik (Pitstop).

Expressleverans

6_2000x1200.jpg

Leverans till dig inom 3 timmar

Vid akuta behov levereras dina varor med budbil från någon av våra butiker nära dig. Kontakta din butik för leveranstid och prisuppgifter. Gäller lagervaror i butik.


Nästa dag före 12:00

7_2000x1200.jpg

Expressleverans från vårt huvudlager

Leverans sker före kl. 12:00 dagen efter beställning (enligt speditörens geografiska täckning*) förutsatt att ordern inkommit till lagret senast 14:00 vardagen innan. *Till vissa orter gäller längre leveranstid. 

Nästa dag före 17:00

8_2000x1200.jpg

Normalleverans

Vi levererar dina varor vardagen* efter din beställning (senast 17:00), förutsatt att ordern kommit in innan angivet klockslag för orderstopp. *Till vissa orter gäller längre leveranstid.

2-3 arbetsdagar

9_2000x1200.jpg

Ekonomileverans

Leverans inom 3 dygn från mottagen order. Ett alternativ för dig som inte behöver leverans dagen efter och vill ha en lägre fraktkostnad. 


3-5 arbetsdagar

10_2000x1200.jpg

Leverans från vårt internationella lager

Tillgång till över 200 000 artiklar via koncernens internationella lager. För leveranstid och mer information kontakta din säljare, butik eller Kundsupport.

Enligt planering

11_2000x1200.jpg

Planerad order

Vid ett planerat behov och önskemål om leverans vid ett specifikt datum, exempelvis investeringsaffärer. Vi levererar den dag som vi kommit överrens om. För mer information kontakta din säljare eller Kundsupport.

Överenskommelse

12_2000x1200.jpg

Specialorder

Vid önskemål om specialinköp kontakta din säljare för pris och leveransinformation.